Diensten

Bel ons

📞 024-3605153

Voor ieder project staat Gerrits voor u klaar!

Bij Gerrits Glas- en Schilderwerken kunt u terecht voor écht vakmanschap! Vanwege onze jarenlange ervaring in het vak, kunt u uitstekend werk van ons verwachten.

We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen.

Alle medewerkers van Gerrits zijn opgeleid om hoog kwalitatief werk af te leveren. Voor Gerrits gaat vakmanschap over ervaring opdoen, blijven leren en werken vanuit gemeenschappelijke waarden.

Bij Gerrits staat vertrouwen hoog in het vaandel. Hierdoor werken we al jarenlang met dezelfde klanten, omdat zij weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen.

Gerrits let niet alleen op de grote lijnen, maar let op elk klein detail. Vaak zien we dat andere bedrijven de details over het hoofd zien, wat erg kostbaar kan zijn.

Schilderwerk

Wanneer Gerrits  inschakelt voor het verzorgen van het schilderwerk, profiteert u van het gemak, dat wij zowel binnen als buiten het schilderwerk leveren zoals u dat wilt. Zo besparen wij u veel werk en bieden wij veel gemak. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het binnenschilderwerk evenals het buitenschilderwerk op een professionele en vakkundige wijze plaatsvindt.

Glaswerk

Gerrits is een gerenommeerd glasbedrijf met gecertificeerde glaszetters.  Gerrits is specialist op het gebied van glas. Wij zijn niet alleen uw aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook voor het plaatsen van de meest uiteenlopende soorten glas.

Vloeren

Bent u uw oude vloer zat? En u wilt een nieuwe vloer in uw woonkamer of slaapkamer laten leggen? Van laminaat, hout, tegels, kunststof of siergrind? Dan kunnen onze vloerenleggers dit tegen een zeer scherpe m² prijs voor u uit handen nemen.

Reiniging

Afhankelijk van de aard van uw bedrijf kunt u te maken krijgen met diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden.  Voor diverse bedrijfstakken zijn reinigingsbedrijven gewenst. Door onze jarenlange ervaring in de velen sectoren, weten wij welke protocollen er gevolgd moeten worden en welke reinigingsmiddelen er gebruikt moeten worden.

Behang & scanwerk

Gerrits verzorgt ook behangwerk. Om uw woning of bedrijfspand een fraai uiterlijk te geven, is het ook zeker aan te raden om uw wanden te laten behangen.

Een betrouwbare scanbehanger levert top werk af en is betrouwbaar. Bij Gerrits garanderen we vakmanschap.

Houtrot reparaties

Na inspectie en vaststelling van houtrot volgt de houtrot reparatie of vervanging. Het rotte hout wordt, tot aan het nog gezonde hout, weggehaald. Het is voor een houtrot behandeling niet altijd nodig om al het hout te vervangen.