Schilderwerk

Bel ons

ūüďě 024-3605153

Professioneel en vakkundig

Bij Gerrits Glas- en Schilderwerken, kunt u terecht voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk. Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Bovendien voorkomt u door tijdig onderhoud extra kosten. Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die met u meedenken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Elke woning, onderhoud, locatie en persoonlijke wens is anders, daarom adviseren wij graag over onze werkwijze en de meest geschikte verfsystemen.

Schilderwerk binnen / buiten

Binnenschilderwerk heeft twee functies, ten eerste het beschermd houtwerk, zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kozijnen. Goed schilder- en kitwerk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Ten tweede is binnenschilderwerk natuurlijk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur.

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout langer mee gaan. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont is het tijd voor een schildersbeurt. Let vooral op de liggende delen van kozijnen, dit is waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint.