Reiniging

Bel ons

ūüďě 024-3605153

Reinigingswerkzaamheden

Damwand reinigen zorgt voor een nette uitstraling van uw pand en verlengd de levensduur aanzienlijk. Een damwand is een grond- en /of waterkerende constructie, die bestaat uit een verticaal in de grond geplaatste wand. Veel bedrijfspanden bestaan uit een damwandprofiel.

Damwanden krijgen in de loop der jaren vele weersomstandigheden te verduren. Vuil op de damwand zorgt op lange termijn voor schade aan de damwand (veelal roest en/of verkleuringen). De levensduur van uw bedrijfspand zal dus verminderen. Om verwaarlozing te voorkomen dient de damwand van uw bedrijfspand regelmatig gereinigd te worden.

Gevel reinigen

Een schone gevel is voor zowel particulieren als bedrijven erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een nette uitstraling. Echter, is dit niet de enige reden waarom gevelreiniging belangrijk is. Gevelreiniging zorgt voor een betere staat van uw gevel en draagt bij aan de levensduur van uw pand.

Hierdoor wordt de waarde van uw woning of gebouw ook verhoogd. Tot slot zorgt gevelreiniging ervoor dat toekomstige schade voorkomen wordt en uw gevel in de toekomst minder vaak onderhouden hoeft te worden.

Door middel van gevelreiniging wordt de aanslag en vervuiling van uw gevel verwijderd. Gevelreiniging is een belangrijke vorm van onderhoud en wordt daarom ook steeds populairder in Nederland. Het is mogelijk om uw gevel zelf te reinigen, maar u kunt deze taak het beste aan een professional uitbesteden. Wij kunnen uw gevel reinigen en impregneren, waarbij we de klus netjes achterlaten. U bent verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Terras reinigen

Onze medewerkers weten hoe ze uw tegels én voegen stralend schoon krijgen. Elk type tegel en alle vuil gaan ze te lijf met onze speciale reinigers. Meestal gebeurt dit met koud water in een hogedrukreiniger. U staat versteld hoeveel vuil we enkel met koud water wegkrijgen. Onze apparatuur is gemaakt voor het reinigen van terrassen. Met een brede, ronde kop verwijderen we moeiteloos algen, mos en andere aanslag.

Heeft u last van hardnekkige vlekken door bijvoorbeeld olie, hars, kauwgom of vet? Ook dan krijgen we uw tegels schoon. Hiervoor gebruiken we een speciale reiniger met warm water en een minimum aan reinigingsmiddel. We willen uw terras namelijk zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk reinigen.